Kenangan @tau Penangan Dari Budak Setan

Darjah Satu

menikam tangan seorang budak perempuan yang bernama amy. Perkara itu berlaku kerana pertukaran tempat duduk pelajar oleh cikgu. Cikgu menukarkan tempat duduk pelajar lelaki dan pelajar perempuan secara berpasangan..pasangan di mejaku adalah amy. rupa amy saling xtumpah mcm perempuan cina dgn kulitnya putih siap nampak urat lagi tu wakahkahkah. aku tidak suka perempuan cina masa tu. Aku menunggu peluang untuk cederakan si amy. aku mengasah pensil pelan-pelan dan secara tidak langsung tangan amy masuk ke arah kawasan meja aku. Lastas aku terus menikam dan terus lari balik ke rumah.

Darjah Dua

Menolak Rakan Sehingga mengalami kecederaan serius di kepalanya. Perkara ini berlaku secara tidak sengaja kerana semasa itu didalam kelas tiada cikgu. Kelas menjadi sangat riuh dan bising, Kami bermaen mcam2..aku pon berlari sana sini lantas berlari panjat meja dan lompat ke arah rakan aku. Rakan aku tertolak oleh aku dan terus jatuh terkena di bucu meja..darah mengalir sgt laju..apa lagi..lari balik rumah la..wakahkahkah..

Darjah Tiga

Pada suatu hari didalam kelas yang tiada cikgu, macam biasa keriangan akan berlaku(maen dalam kelas)..hahahaha..tetapi disebelah kelas mempunyai cikgu yang sedang mengajar..cikgu itu ada didalam list antara cikgu2 yang aku sangat menyampah dan benci..apabila kelas jadi tidak menentu..cikgu tersebut datang ke kelas kami dan memarahi kami..kami pon buat2 diam kejap..bila cikgu belah jew..aku lah menjadi ketua untuk membuat bising..hahahahha..cikgu tu datang balik..marah pada aku..dengan selamba aku menunjukkan jari hantu didepan muka dia..F**K YOU ayat yang aku keluarkan..wakahkahkah..lantas cikgu itu tangkap aku dan bawak aku pergi mengadap guru besar..wakahkahkah.......

Darjah Lima

Peristiwa berlaku pada hari isnin dimana sekolah akan mengadakan perhimpunan.awal pagi isnin aku pergi ke sekolah bukan maen awal..6.45 dah pergi sekolah..padahal sekolah start kul 7.30..hahahha biasa la..pergi awal boleh bersenam kejap(maen bola la..)wakahkahkah....bunyi loceng sekolah jew aku dan rakan2 yang maen bola terus lari masuk ke kelas untuk bersembunyi kerana tidak mahu pergi ke perhimpunan sekolah hari itu..tengah sedap2 duk sembunyi ada pulak pengawas datang untuk check kelas..kami berlari sampai di tangga aku melompat kebawah sambil menarik tangan kawan..lalu aku selamat tetapi kawan tidak..kaki dia terseliuh dan terus bengkak..aku memapah dia sampai ke bilik rawatan dan ikut cikgu hingga pergi ke klinik..setelah doctor check..kawan aku mengalami kerosakkan buku lali..dimana dia terpaksa memasang 3 skru pada buku lali nya..hahahahahha.....

2 comments:

CidaZam said...

heloooo kalau kak long jadi budak amy tukan... sumpah seluruh keturunan zawawie jangan pernah kenal...hahahah... kesan yang amat mendalam... kerana ekau tangan ku berparut...hahahah...plus kalau jumpa awie sure buat2 histeria...wakaka

Budak Setan said...

xperlu la sampai mcm tu..wakahkahkah

Post a Comment